Ha már ledöntött a nátha, kár hősködni!

Szerda magasságában éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hogy a pollen allergia köszöntött be idejekorán, vagy valami nátha lesz ez… ?

A gyerekek iskolájában sorra dőltek ki az osztálytársak, de a mieink megúszták. Csütörtök reggel már éreztem, hogy ez nem allergia. Egyre rosszabb lett. Persze ezerrel elkezdtem nyomni a vitaminokat, amikről a videóim között meséltem is korábban:  https://youtu.be/BijsDtda2TQ.

Pénteken szerencsére a hosszú hétvégének köszönhetően pihentem egész nap és tömtem magamba a gyógynövény-vitamin „kombót” non-stop. Nem éreztem erőt magamban, hogy sportoljak, és rettentően sajnáltam magam, hogy nem ehetek finomakat sem, mert ugye kicsit szigorítottam a diétán. Szombatra mar kezdtem magamhoz térni és ma, mint egy boldog nyugdíjas, üldögélek a kertben, napfürdőzök és PIHENEK.

nátha
Pihenjünk, ha ledönt a nátha!

Ezt azért meséltem el Nektek, hogy aki diétázik, sportol és épp belevágott az életmódváltásba, ne keseredjen el pár nap kényszer pihenőtől. Az is kell néha. Egy kezdődő influenzát jobb elcsípni időben, és nem hősködni, hanem türelemmel és vitaminokkal legyőzni pár nap alatt.

Egy cikk nátha/sport témában itt: https://www.webbeteg.hu/cikkek/sport_egeszseg/13928/sport-fertozo-betegen

Holnap már kocoghatok, úgy érzem. Ti mit terveztek jövő hétre?

Puszi,

Éva