fbpx Kiszállítás, rendelés módosítás, lemondás - Alanesse

Kiszállítás, rendelés módosítás, lemondás

Házhoz szállítás futárszolgálattal
Termékeink házhoz szállítását országosan a MPL és a GLS futárszolgálat végzi.
Kérem olvassa el a MPL Általános Szerződési Feltételeit itt:

PASZF_ASZF01_ASZF.pdf

EASZF_I_MPL_Uzleti_csomag_fuvarozas_ASZF.pdf

PASZF_ASZF02_Termeklapok.pdf

Az MPL utánvétel díja 630 Ft.

Kérem olvassa el a GLS Általános Szerződési Feltételeit itt:
https://gls-group.eu/HU/hu/altalanos-uzleti-feltetelek

A GLS utánvétel díja 320 Ft.

Rendelések módosítása, lemondása
Rendelés módosításra, lemondásra lehetőség van az [email protected] és/vagy a 06 30 863 5648 telefonszámon, amennyiben a megrendelés még nem került feldolgozásra. Ha már feldolgoztuk a megrendelést (pl. átadtuk a szállítónak a csomagot), akkor a 14 napos elállási jog lép érvénybe. A 45/2014. (ii. 26.) Korm. rendelet alapján a webáruházunkban árusított termékekre vonatkozóan biztosítjuk az elállási jogot. Ennek értelmében a vásárlónak (magánszemélynek) a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélküli elállási joga van. Elállási jog érvényesítése esetén az alábbiak lépnek érvénybe:

  • Haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszafizetjük a termék vételárát a vásárlónak a vásárlóval egyeztetett módon (banki átutalással, postai úton, stb.).
  • A visszaszállítással kapcsolatos költségeket az eladó nem köteles állni, a vásárló nem kötelezheti az eladót a visszaküldés költségeinek fedezésére. Amennyiben a vásárló nem gondoskodik a termék visszaszállításáról és az eladót bízza meg ezzel, akkor a visszaszállítás költsége levonásra kerül a visszafizetésnél. Kivételt képez, ha a termék jellegénél fogva postai úton nem küldhető vissza. Ebben az esetben a visszaszállítás költsége az eladót terheli.
  • A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.
  • Az elállási jog érvényesítése esetén a vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállítási díján kívül.
  • Az eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítését.

Az elállási jog cégekre és jogi személy vásárlókra nem vonatkozik.