fbpx Alanesse mentoring programEgyütt megyünk az álomsúlyodhoz vezető úton! - Alanesse

Alanesse mentoring program
Együtt megyünk az álomsúlyodhoz vezető úton!

Egy teljes év kellett ahhoz, hogy megvalósítsuk az Alanesse Mentoring Programot.

Miért tartott ez ennyi ideig?

Jómagam 40 kiló fogyása (és a célhoz vezető rögös út, a minőségi termékek keresése, rengeteg információ és tudás összegyűjtése) volt az első lépés ahhoz, hogy megalkossuk az Alanesse brand-et. Az induláskor én voltam az egyedüli, aki annak a rendszernek, termékeknek, programnak alapján amit összeraktam lefogyott.

Nem kerestünk sales managereket, nem kerestünk ügynököket, nem akartuk lenyomni mindenki torkán a termékünket.

A hitelességben hittünk, hiszünk, és azt gondoljuk, hogy az tud szívből, hitelesen segíteni, tanácsot adni, a tapasztalatait megosztani, aki végigment azon az úton, amin én. Aki valóban küzdött túlsúllyal, aki valóban az Alanesse termékeket használta, aki valóban sikeresen lefogyott. Idő kellett ahhoz, hogy megjöjjenek az első eredmények, az első sikeres fogyások.

Amikor már láttuk, hogy a rendszer működik, a terméket szeretitek, nagyon sokan lefogytak, akkor kezdtük el keresni a megoldást arra, hogy hogyan tudnánk még inkább segíteni Nektek.

Hosszú hónapokra, évekre visszanyúló kapcsolatban vagyunk azzal a néhány fantasztikus emberrel, akik nem csak lefogytak az Alanesse programmal, de ugyanúgy, mint nekem, küldetésük az, hogy segítsenek másokon. Ugyanúgy mint engem, boldoggá teszi őket, ha segíthetnek és teszik ezt azóta amióta sikereket értek el az Alanesse-el.

Azt mondhatom, hogy ők szinte a „klónjaim”, nem csak a fogyásban, de a misszióban is, abban, hogy hiszünk benne, hogy TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI!
Idő kellett ahhoz, hogy megtaláljuk ezeket a szuper nőket és immáron egy év után közösen elindítsuk az Alanesse Mentoring Programot.

Ismerjétek meg Mentorainkat

Alanesse mentoring Program - Együtt megyünk az álomsúlyodhoz vezető úton!

Ha szeretnéd, hogy valamelyik szupercsaj segítsen, tartsa benned a lelket az álomsúlyodhoz vezető úton, írj nekünk: [email protected]

Sorstársak, receptek, sikersztorik várnak a Facebook Alanesse VIP csoportban!

Gyere, találkozzunk ott is!