fbpx Fogyókúrás konzultáció - Alanesse Motívációs Beszélgetések

Fogyókúrás konzultáció

Fogyókúrás konzultáció

Marton Éva

Mindenek előtt köszönöm a bizalmad!

Lássuk kiket sikerült már eddig eredményesen motiválnom – klikk ide!

Youtube csatornámat itt találod.

TikTok-on is várlak!

Én több mint 10 évig sikertelenül küzdöttem, de most egy év alatt lement az a bizonyos 40 kilótippek/motivációs videók itt.

Nem vagyok életmód-guru, se táplálkozási szakértő, se fitneszedző. Csak egy egyszerű hétköznapi nő – édesanya, dolgozó nő, csokifüggő – és immáron 40 kilóval könnyebb.


Szeretném, ha erőt tudnátok meríteni a történetemből, a nekem bevált praktikákból és hogy együtt érjük el a megálmodott célt.

Irány az ONLINE ÁRUHÁZ – klikk ide!

Az ember társas lény. Én hiszek abban, hogy beszélgetni kell és megosztani az élményeket. Muszáj támogatni és inspirálni egymást, segítő kezet nyújtani amikor az ember már-már feladná a harcot a kilókkal és letérne a hőn áhított cél elérése felé vezető helyes útról.

Fogyókúrás tanácsadás, Alanesse, Marton Éva. Fogyás előtt/után.

Fogyás előtt/után.

A konzultációs beszélgetéseink egyénileg vagy csoportosan, esetenként online zajlanak. Én a személyes találkozót javaslom, megítélésem szerint ennek van a legnagyobb hatása, hiszen így jobban tudok az adott emberrel foglalkozni. Előzetes egyeztetést követően csoportos konzultációra és előadásra is van lehetőség valamely megbeszélt helyszínen. 

A csoportos konzultáció min. 3-4 fős csoportokban történik. A csoportok tagjai többnyire a diéta elején vannak és kezdő “lökés” kell nekik.

Sikerülni fog és állítom, hogy érdemes belekezdeni!

Bejelentkezés: [email protected]

* A termékek, illetve az Alanesse konzultációs szolgáltatás hatása egyénenként eltérő lehet és az eredményeket garantálni nem tudjuk.

 

Irány az ONLINE ÁRUHÁZ – klikk ide!