Mit szólnál egy kis flörthöz?

Női téma, pasik váltsanak csatornát nyugodtan, vagy ha maradnak, erősítsenek meg benne, hogy tényleg így működik a dolog…

Nóri történetét megírtam egy rövid posztban a Fészbúkon, de rájöttem, ebből nem csak cikket, de könyvet, sőt egy folytatásos regényt lehetne írni.

Az alap szitu adott, sokan jár(t)unk ebben a cipőben. Én is, 40 kilóval ezelőtt.

Adott egy tök aranyos csaj (Nóri esetében szingli harmincas), akit mindenki szeret, jófej, értelmes, klassz kollega, szuper barinő, cuki keresztmami, tündéri tesó, bájos, kedves… és túlsúlyos.

A túlsúly persze senkit sem zavar, úgy imádják, ahogy van.

Senkit nem zavar, rajta kívül.

És igen, imádják mint barát, kolléga, szakember, tesó, keresztmami… Hát kell ennél több?

IGEN!!!!

KELL!!!

Nóri NŐ. De senki nem a NŐT látja benne.

A legnagyobb baj, hogy saját maga sem. Utálja, hogy szuszog, utálja, hogy a csinosabb ruhák alá mindig alakformáló fehérneműt kell venni, utálja, hogy nem hogy levetkőzni nem mer, de nem szívesen nézegeti magát a tükörben, és a ha előkerül egy fényképezőgép rohan az utolsó sorba…

Ismerős a szitu? Ugye, hányan vagyunk így ezzel?

No és ekkor jöttem én a képbe, aki rongyosra beszéltem a számat (facebook oldalam), koptattam a klaviatúrát (etelem.hu cikkeim főoldal), terheltem a felhőt a Youtube-ot a videóimmal (youtube csatornám), és nem győztem világgá kürtölni, hogy miután 40 kilóval könnyebb lettem MEGVÁLTOZOTT AZ ÉLETEM.

Nóri nem értette igazán mit is jelent ez, amíg nem kezdte el az Alanesse diétát, és nem dobott le 14 kilót.

Tegnap felhívott, és azt mondta: „Éva, most, hazafele a kocsiban döbbentem rá, hogy tényleg, ez nem csak egy fogyókúra. Megváltozott az életem. Annyira hálás vagyok Neked.. Elkezdtem nőnek érezni magam. Nincs nap, hogy valaki ne dicsérne meg , hogy milyen jól nézek ki. Büszkén vonulok végig az irodaház folyosóján egy szűk ruhában, megfordulnak utánam a férfiak. A férfi kollégák már nem csak a szakembert, de a NŐT is látják bennem. Már nem szuszogva szállok be a kocsiba, és nem azt várom, hogy ráncos homlokkal hazaérjek úgy, hogy ne találkozzak senkivel, hanem énekelek az autóban, jól érzem magam, és kinyílt a világ. Eddig nem mentem el sehova esténként, mert minek bulizni, úgysem néz rám senki… Ha volt is épp pasi az életemben, nem mertem fehérneműre vetkőzni. Most meg? Ismerkedek, pasizok, szexelek, és jól érzem magam! Fehérneműben is! Rá tudok mosolyogni az emberekre, és ők visszamosolyognak rám. Képzeld, ma egy jóképű pasi a dugóban rám kacsintott a szembe sávban álló autóból….

flirt

Úristeeen, NŐŐŐŐ VAGYOOOK!!!…”

Háát… azt hiszem pontosan tudjuk miről beszél Nóri. Legalábbis azok, akik túlsúlyosak (voltak valaha) pontosan tudják.

És mi ebből a tanulság? Miért írtam le mindezt?

Hogy megértsétek, hogy az, hogy mennyit mutat a mérleg, egy dolog. Azért fordul meg utánad egy pasi, azért fedezik fel benned a NŐT a férfiak, mert teljesen más lesz a kisugárzásod, ha JÓL ÉRZED MAGAD a bőrödben. Amikor SAJÁT MAGADBAN már nem a szürke, dagi csajt látod, aki jobb, ha bujkál, hanem a NŐT!!!! Tökmindegy, hogy az a nő 90 vagy 50 kiló! A LELKEDNEK kell a változás! Sokkal inkább a lelkednek, mint a testednek!!!

Ha kell egy kis lelki edzés, vagy ledobnál pár kilót, írj bizalommal: [email protected]

Puszi, Éva