Arnoldnál betelt a pohár! Majdnem végleg kilépett az életemből…

Na, azt hiszem, erre mondják, hogy kattintás vadász cím, de nekem nagyon tetszik, és tényleg igaz a sztori, meg a címe is. Remélem megbocsájtjátok….

Az történt, hogy Adrinak – aki az Ételem oldalt szerkeszti – elmeséltem az esős futásom történetét vagyis, hogy elromlott a futógépen. Adri azt mondta, nagyon izgul, hogy rendbe jöjjön a futógép, mert jól tudja, hogy életem (és már az Ételem.hu életének is) része lett. Már hallotta mennyit kocogok rajta, úgyhogy küldi a pozitív energiát.

futogep2
Életem része

Adri feltett egy kérdést is, ami után hirtelen elszégyelltem magam:

  • És van neve a futógépnek?

Húúú… tényleg, az emberek elneveznek autókat, telefonokat, mindenféle kütyüt is. (Mondjuk nálunk csak egy éjjeli lámpának van neve a gyerekszobában: Bianka). Én meg milyen gazdája vagyok szegény futógépnek, aki hosszú évek óta kiszolgál, visz a hátán, és gyötröm egyfolytában…. És neve sincs… Tök gáz…

Úgyhogy gondolkodóba estem.

Kellett egy név. Erős legyen. Férfi legyen. Fitness témában profi legyen… Ki másról, mint a Testépítő-Terminátorról nevezhettem volna el? Ugye?

Így hát Arnlod lett a neve. Így utólag.

Immár, hogy neve is lett szegény „betegnek”, felhívtam az „orvost”, vagyis a Sport8 üzletet, ahol sok évvel ezelőtt beszereztem a gépet (ez itt a reklám helye). Annyira jó fejek voltak a vásárlásnál, emlékszem, pedig 120 kilósan gurultam be futópadot nézegetni. Kb 8 éve vehettem, és azóta egyszer volt baja, akkor kijött házhoz két srác, és pillanatok alatt meggyógyították. Azóta sem volt semmi panasz rá. Pedig nem kis súlyt cipel szegény hosszú évek óta….

Na, hívom őket már-már kétségbe esve (sokat segít az Immuno Relax hogy megőrizzem a hidegvérem – igen, ez is a reklám helye, imádom!). Mondtam a Sport8-ban Csabának, hogy Arnoldnáld a futógépnél betelt a pohár, úgy csinál, mint aki meghalt. Újra kellene éleszteni. De nagyon gyorsan, mert kint esik az eső, és nekem kocognom kell. Lehetőleg a futógépen….

Képzeljétek, azonnal tudta a mi a baj. Mármint nem velem, a futógéppel.

Nem, nem bekapcsolni kellett, ezt már próbáltam többször, és a hosszabbítókat is cserélgettem, de nem segített – (Esős Kocogás). A bekapcsoló gomb mellett ( lent a földön kb.) van egy csavar-szerű fekete izé, és azt kellett visszanyomni. Rá nem jöttem volna, hogy az nem csavar. Mondjuk hason fekve, szemüvegben vizslatva nyomkodhattam volna, de megmondom őszintén nem fordult meg a fejemben. Teljesen úgy néz ki, mint egy csavar.

futogep1
Varázsgomb

Csabától megtudtam, hogy egy idő után, ha túl van hajtva a gép, általános szervizre szorul (olajozás, gumi csere, ilyesmi), és ilyenkor ezzel a „gomb kilökődéssel” jelzi, hogy oda kell figyelni.

Húúú, ujjongva mondtam neki, szuper, bekapcsolt! Közben sopánkodtam, hogy hát, igen, ez már egy régi gép.

  • Milyen régi? – kérdezte a Doktor Úr.
  • Háát, több, mint 5 éves.
  • Óh, az még nem régi, ennek még évekig mennie kell minden gond nélkül, csak figyeljünk oda az olajozásra.

Mennyire rendesek már? Nem jönnek ki 10 ezerért megnyomni egy gombot, nem tukmálnak Rád egy új gépet. Imádom az ilyen embereket, szolgáltatókat.

Szóval így történt, hogy Arnold majdnem kilépett az életemből, de aztán egy párkapcsolati terapeuta segítsége után ott folytathatjuk ahol abbahagyjuk. Azóta sokkal olajozottabban mennek a dolgok. ?

futogep3
Működik!

Puszi, megyek, vár Arnlod 😉

Éva