IMMUNO RELAX (250g)

1.990 Ft

 

A DIÉTA SORÁN ESETLEGESEN KIALAKULÓ IDEGI FESZÜLTSÉG LEGJOBB TERMÉSZETES ELLENSZERE!

 

Aki csinált már komolyabb fogyókúrát, jól tudja mit jelent a diétával járó belső feszültség kialakulása és ennek saját magunkra vagy környezetünkre gyakorolt hatása. Röviden – vannak azok az időszakok amikor még magunkat se tudjuk elviselni, nemhogy másokat. Ennek a kellemetlen állapotnak a leküzdésében segít nekem az Immuno Relax!

Ez alapvetően egy bio barnarizsből előállított őrlemény, amely a csíráztatási folyamat során a szervezetünk számára rendkívül értékes alkotó elemekkel egészül ki. Ezek elősegítik a testünk kiegyensúlyozott, nyugalmi állapotának mielőbbi elérését úgy, hogy a vércukorszintünket stabilan tartja. E-mentes, nem tartalmaz tejfehérjét, tejcukrot, hozzáadott cukrot, tojásfehérjét, szójafehérjét és adalékanyagokat.
Vegetáriánusok és vegánok számára is ajánlható.

 

Leírás

Könnyen felszívódó, egyensúlyt teremtő, immunrendszert erősítő „szuperfood”, a délutáni és esti órákra, kisétkezéshez (uzsonna) vagy vacsorára, az esti testi-lelki nyugalom érdekében.A termék támogatja az immunrendszer normális működését és az anti-oxidációs folyamatokat, az esti időszakban szervezet védekezését a napi stresszek ellen. Segíti a haj és köröm normális állapotának, valamint a normális pajzsmirigy funkció fenntartását. Támogatja a gondolkodó képesség, a vérszérum tesztoszteron szintjének, valamint a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását.

Csíráztatott bio barnarizsből előállított őrlemény, magyar termékfejlesztés, amely szerves szelénben gazdag, emellett cink és rézforrás,. A csírázás során nagy mennyiségű gamma-amino-vajsav és oryzanol képződik. Az említett értékes vegyületek szintje 10-15-ször magasabb lehet, mint a nyugalomban lévő magvakban mért mennyiség. Sokak szerint a gamma-amino-vajsav (GABA) korunk egyik „szupermolekulája”, nem véletlen, hogy kutatások, szakirodalmak foglalkoznak vele, különösen a hasnyálmirigy Langerhans-szigeteire kifejtett előnyös hatásai miatt.A GABA a rizs csíráztatásakor képződik legnagyobb mennyiségben, a csíráztatás nélküli termékekben jellemzően nem, vagy nem ilyen mennyiségben található meg.

E-mentes, nem tartalmaz tejfehérjét, tejcukrot, hozzáadott cukrot, tojásfehérjét, szójafehérjét és adalékanyagokat. Vegetáriánusok és vegánok számára is ajánlható.

További információk

Tömeg 0.25 kg