Nem kell mindenkinek fogynia!

IMG 4314 fb 1024x803

Én abban hiszek, hogy azok diétázzanak, fogyjanak, akik nem érzik jól magukat a bőrükben.  (Persze az egészség szigorú határain belül)

Nézzétek meg ezeket a csajokat. (Én fotóztam őket egyébként, személyesen ismerem őket). Egy #noretus kampány része ez a kép, vagyis bevállalták, hogy retusálás nélkül, fehérneműben kiállnak a pozitív testkép kampány mellett. Szerintem gyönyörűek, ragyognak, így ahogy vannak. A hurkáikkal együtt. Látszik, hogy jól érzik magukat a bőrükben. Nincs semmi takargatni valójuk.

?

Olyan ismerősöm is van, aki szerintem vékony, tökéletes alakja van, de szeretne fogyni 2 kg-ot, mert úgy érezné jól magát a bőrében.  Szíve joga diétázni. 
Mindenki úgy éljen, és úgy alakítsa a saját testét, hogy a lelke jól érezze magát benne. Aki takargatja magát a strandon (mint én), az tegyen érte, hogy változzon a külseje. Aki meg jól érzi magát a testében, ne sanyargassa magát diétákkal.

?

Irigylésre méltó, gyönyörű telt lányokat ismerek, és olyanokat is, akik hízni akarnak, mert túl vékonynak érzik magukat. Segítsünk egymásnak kritizálás helyett. Én ebben hiszek, én is ezt teszem. Mert segíteni, adni jó.