Házibuli okosmérleggel

A tegnapi vendégség jó kis reprezentatív mintavétellel végződött, ami elég rémisztő eredménnyel zárult a zsigeri zsírok tekintetében.
Miután jól belaktunk, szóba jött a diéta, meg az okosmérleg. Az egyik barátnőm kérte, hogy mérjük már meg őt, kíváncsi az adataira (az okosmérleg mindent mér. Rövid videómhoz klikk ide.

Szóval először őt megmértük. Szuper eredményei voltak.

Aztán belelkesültek a többiek, és végül mind a nyolcan megmértük magunkat, illetve ma reggel a gyerekeinket is, így egy hirtelen, 10 főből álló spontán kutatás eredményeit tudom megosztani Veletek:

A nőknek, gyerekeknek teljesen jók lettek az értékei.

viscelar fat 1

Viszont képzeljétek el, hogy a FÉRFIAK zsigeri/hasi (viszcerális) zsír eredménye rémisztő. Mindegyiküké magas volt, többüknek a „riasztó” kategóriába esett.

Tudni kell, hogy egyikük sincs elhízva, kifejezetten jó alkatú, arányos, sportos pasik. Egyiknek sincs sörhasa, mindegyikőjük sportol.

Ugye tudjátok, hogy a viszcerális (zsigeri/hasi) zsír a legveszélyesebb, ami a legnagyobb egészségügyi kockázatot rejti?

Olvassátok el ezeket a rövid cikkeket, és megértitek, hogy
– miért nem látható kívülről?
– miért veszélyes a magas viszcerális zsír érték?
– miért kell mérni?
– hogyan lehet ellene tenni?

A házipatikában megjelent cikk a témában ide kattintva olvasható.

További cikkek:

https://femina.hu/fogyokura/testzsir/

https://anatur.hu/blog/haskura-dobd-le-magadrol-a-hasitasit

Persze aztán jókat nevettünk, hogy ne vegyenek a fiúk már tartós tejet stb, jöttek a poénok, de a viccet félretéve fontos erre odafigyelni!

Tegyetek az egészségetekért! Az a legfontosabb! Minden másra ott a Mastercard ?

Puszi, Éva

#motiváció #mínusz40kg #alanesse