Hős vagy Te is!

98332247 3243499172335355 7615983043177611264 n

Gyakorlott futók görgessenek tovább! 
Ez a poszt azoknak szól, akik -akárcsak én- súlyfelesleggel (vagy anélkül) kezdő kocogók és ha tehetnék, futás helyett inkább palacsintát ennének a fotelben.

Ma is kocogtam. Ma is a nagylányommal. Vagyis ez így nem igaz… 
Vele indulunk, aztán kb. 10 lépés után a gazella kamasz már olyan messze van előttem, hogy csak egy pöttyöt látok a színes pulcsijából… Én meg, mint dagi-mami loholok utána.  Illetve nem, nem utána, csak loholok. 
Ahogy távolodik, mindig elmondom magamban, amit annyiszor mondok Nektek is a videókban: fuss a saját tempódban! És úgy futok. “Kocogok”, “sietek”, ne túlozzunk azzal, hogy “futok”… 
Nem is kell futni. Főleg nem túlsúllyal. Tök jó, ha eldöcögsz a következő sarokig, vagy egy háztömböt. Aztán egy hét múlva menni fog 2 sarok, 2 háztömb. Legyél büszke magadra, hogy egyáltalán elindultál!  Én is az vagyok. Lehet, hogy a tizenötéves, meg a mellettem elsuhanók kétszer olyan gyorsak. 
Kit érdekel? 
Megy a zene a fülemben, és hős vagyok, mert egyszer sem álltam meg a hosszú emelkedőn, amin a múlt héten csak sétálni tudtam. Csak magadhoz mérd magad. Senki más nem számít! 
A nagylányom meg bevár féltávnál és büszke anyukájára, hogy “együtt” “futottunk”…