fbpx Alakformálás - Alanesse

Alakformálás

A fogyás egyetlen hátránya, hogy a bőrünk feszességéből sokat veszíthetünk, ha nem kezdünk időben odafigyelni arra, hogy megfelelő krémekkel és kezelésekkel megelőzzük a lógó bőr kialakulását.

Számomra tökéletesen beváltak az APIVITA és az URIAGE termékek, de mindemellett rendszeresen jártam a Díva-Med Orvosi Esztétika Szalonba arc-és testkezelésekre egy tündéri hölgyhöz, Kátai Máriához.

A mai technika vívmányainak köszönhetően azok a professzionális test- és arckezelő gépek, amelyek a Szalonban elérhetőek, fantasztikus eredménnyel képesek fiatalon, feszesen tartani a bőrünket.

Hiszek benne, hogy -a lehetőségeinkhez képest- élni kell a mai kor vívmányainak a lehetőségeivel. Én azt szoktam mondani, hogy megelégszem azzal, ha csak olyan idősnek nézek ki, amennyi vagyok.

Tény, hogy 40 kiló fogyás és 40 éves kor felett ezért tenni kell. De megéri!

Keressétek bátran Kátai Máriát és hivatkozzatok az Alanesse-re. Bérlet vásárláshoz kollagénes arckezelés jár ajándékba!

A konzultáció ingyenes! Telefonszám: 06-70-632-61-59

A Díva-Med Orvosi Esztétika Szalon címei:

1032 Budapest, Bécsi út 201 és Pilisszentiván Szabadság út 91. 

A Szalonban a következő professzionális kezelések érhetők el:

LPG Lipomasszázs kezelés

Lehetővé teszi a kötőszövet formálhatóságát, ezáltal a zsírtörést, fogyasztást, feszesítést és a narancsbőr kezelését. A kötőszövet kezelésének tudománya, áttörés a testkezelésben, alakformálásban.

A három dimenziós kezelés mobilizálja, feszesíti tisztítja, fogyasztja, méregteleníti,  újjá formálja, ellazítja  és pihenteti a testet.  A francia  LPG SYSTEM  szabadalmaztatott egyedülálló külön is mozgó kezelőfejeknek köszönhetően  a technológia  világelső a testkezelésben, alakformálásban.

  • Teljes testre, arcra, dekoltázsra alkalmazható
  • Bőrfeszesítő kezelések
  • Cellulit megelőzésére, eltüntetésére
  • Mozgásszervi panaszok gyógyítására
  • Vízvisszatartás megelőzésére
  • Ödémásodás kezelésére

LPG Lipomasszázs kezelés

Power Shape kezelések

A PowerShape 2 világszerte az egyik legnépszerűbb testkezelő gép. A szuperhatékony gép a vákuum erejével rádiófrekvenciával, illetve a lipolézer technológiával feszesíti a bőrt.

A kezelések alkalmazhatóak teljes testen, arcon, tokán, hason, felkaron, comb és fenék tájékon.

A PowerShape 2 zsírbontás közben felgyorsítja a vérkeringést, csökkenti a narancsbőrt, fiatalítja a bőrt. Az érett arcbőrt feszessé, fiatalabbá varázsolja. A kezelés ára 15.000 Ft.

Power Shape kezelések

HIFU kezelések

A HIFU az orvosi praxisban az intenzív fókuszált ultrahang energiával a szöveti hőmérsékletet 65-70 °C-ra emeli. Ennek következtében azonnal látható feszesedés alakul ki, ami a rostok hő hatására bekövetkező rövidülésének köszönhető.

Emellett a célterületen a hőhatás által okozott koaguláció a szövetekben „öngyógyító” folyamatot indít be, ezáltal a kezelt terület tartós feszességét, rugalmasságát és fiatalos megjelenését váltja ki a kezelést követő 3-6 hónapban.

Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Amerikában a második legnépszerűbb beavatkozás a mellnagyobbítás után, 95%-os elégedettséggel. Ezáltal, hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

Kiváló arcra, nyakra, dekoltázsra és a test bármely kényes területére.

A kezelés ára 50.000-150.000 Ft

HIFU kezelések

OxyLife Plus kezelések

Az Oxy Life® készülék kezeléssorozatával és hatóanyagcsaládjával a plasztikai igények teljeskörű kiszolgálását biztosítja. Egyedülálló eljárással, hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegeit. Az eljárás forradalmasította a kozmetikai kezelések lehetőségeit. A bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású, tiszta oxigén segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.

Az arckezelés 4 lépése:

  1. Vákuumos arcmasszázs
  2. Hatóanyag-infúzió
  3. Aromás oxigén-inhaláció
  4. Felszíni oxigénes arczuhany

A testkezelés

A kétdimenziós kötőszöveti masszázst egy speciális testkezelő hengeres kezelőfejjel végezzük. Az oxigéninfúzióval és a masszázzsal együtt pedig eredményesen kezelhetjük a cellulitot, a zsírpárnákat, a striákat, a felhalmozódott folyadékot. A gyengéd masszázs serkenti a vér és nyirokkeringést és javítja a fibroblasztok működését.

OxyLife Plus kezelések

Frakcionált rádiófrekvenciás kezelések

Arcra, nyakra, dekoltázsra, kézfejre

A kezelés hatására egyenletesebb lesz a bőrfelszín, tömörebb, feszesebb a bőr, a ráncok mélysége csökken, a tág pórusok beszűkülnek,bb pórusok, javítja az áll kontúrvonalát, szabályozza a faggyútermelést, a meglévő aknés azonnali hegek elsimulnak, striák, terhességi csíkok halványulnak, műtéti hegek halványulnak.

A kezelés a leginnovatívabb Multi Mikrotűs Rádiófrekvenciás (RF) technológiát képviseli, egyesíti a frakcionált lézer,  IPL, hagyományos rádiófrekvencia előnyeit, kombinálva a dermaroller ill. dermapen kollagén indukciós hatásával. A tűszúrások önmagukban is beindítják a kollagéntermelést, de a tűkből leadott rádiófrekvencia melegítő hatása révén még intenzívebb stimuláció érhető el. Az apró lyukakon keresztül még hatóanyag is juttatható a bőrbe, így egy nagyon hatékony kezelést kapunk.

Frakcionált rádiófrekvenciás kezelések

Kavitációs zsírbontás

MOST 50% kedvezménnyel!

A kavitációs zsírbontással célzottan tudjuk a problémás területeket kezelni, így pontosan onnan fogyaszt, ahol szükséges.

Az ultrahangos kavitáció a gépi alakformáló eljárások között az egyik leghatékonyabb, a kezelés során alig hallható ultrahang hullámok „végzik a munkát”, behatolnak a bőrréteg alá, és tulajdonképpen.

A kezelés serkenti a szövetek anyagcseréjét és csökkenti a narancsbőr tüneteit is.

Mind a viszcerális (zsigeri), mind pedig a bőr alatti (subcutan) zsír csökkentésében szerepe van, és kiváló a narancsbőr kezelésére is. A nagy kezelőfej a nagyobb testfelületek kezelését (has, fenék, comb) teszi lehetővé. Ennek során az ultrahang impulzusok 5 cm mélységben képesek lehatolni a zsírszövetben. Ezek a berendezés által generált ultrahang impulzusok a zsírsejtekben buborékokat hoznak létre. Ezek ütközése, szétrobbanása olyan nyomásváltozást eredményez, amely hatására a zsírsejtek szétesnek. A nyirokrendszer segítségével az ultrahangos zsírbontás alatt az elbontott zsír elszállításra kerül. A bomlástermékek a májba jutnak, ahol lebontásra kerülnek, majd a zsírral együtt a vizelettel eltávoznak a szervezetből.

Kavitációs zsírbontás