LENMAG CRUNCHY ALMASZIRUPBAN (250g)

1.690 Ft

EZEKKEL A ROPOGÓS MAGOKKAL MÉG EGÉSZSÉGESEBBÉ ÉS IZGALMASABBÁ TESZEM A REGGELIMET!

 

Ezt a terméket nagyon sokféleképpen használom. Önmagában ropogtatni chips helyett, joghurtba, müzliben, protein pudingba, sőt süteményekbe is kiváló. Ez a termék kíméletes eljárással, alacsony hőmérsékleten szárítva, bio almaszirup hozzá adásával készült. A gyártás során szerves kötésű nyomelemek-szelén, cink, réz- és bifidobaktériumok kerülnek bele. Omega-3 zsírsavakban, fehérjében és élelmi rostban gazdag, B1 vitamin forrás. A magokban található tápanyagok és vitaminok, a mag csíráztatott állapotában, sokkal könnyebben felhasználhatóvá válnak a szervezet számára. Pozitív hatások érhetők el napi 12 g termék (1-2 evőkanál) rendszeres bevitelét követően.

 

Leírás

Különleges, egyedi technológiával gyártott, csíráztatott,ropogós bio lenmagok, amik még egészségesebbé teszik a reggeliket! Kíméletes eljárással, alacsony hőmérsékleten szárítva, bio almaszirup hozzáadása mellett. A termékhez a gyártás során szerves kötésű nyomelemek-szelén, cink, réz- és bifidobaktériumok kerülnek. Omega-3 zsírsavakban, fehérjében és élelmi rostban gazdag, B1 vitamin forrás.Minden korosztály értékes és kedvelt csemegéje lehet.

A speciális, csíráztatáskor aktiválódó enzimeknek köszönhetően a lenmagot körülvevő emészthetetlen nyálkaburok lebomlik, eközben az emberi szervezet számára hasznos arabinoxylan-oligoszacharidok szabadulnak fel. A lenmagban található tápanyagok és vitaminok, a mag csíráztatott állapotában, sokkal könnyebben felhasználhatóvá válnak a szervezet számára,mint a nyugalmi állapotban lévő mag fogyasztása esetében.

Az alfa-linolénsav (ALA), mint omega-3 zsírsav, hozzájárul a vér megfelelő koleszterinszintjének fenntartásához. Pozitív hatások érhetők el napi 12 g termék (1-2 evőkanál) rendszeres bevitelét követően. Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet töltenek be számos biológiai folyamat során. A természetes szelén, cink, és réztartalom támogatják immunrendszerünk megfelelő működését. A cink és réz megvédi a sejteket az oxidatív stressz káros hatásaitól. A termék a csíráztatott lenmagokban található értékes lignánt, ásványi anyagokat (foszfor, kalcium, magnézium, vas, mangán), ballasztanyagokat, arabinoxylan-oligoszaharidokat, E-, C-, B-vitaminokat és emésztést segítő enzimeket tartalmaz.