fbpx APIVITA ROSE PEPPER - Bőrfeszesítő tusfürdő 300ml

APIVITA ROSE PEPPER – Bőrfeszesítő tusfürdő 300ml

3.999 FtAPIVITA ROSE PEPPER – Bőrfeszesítő tusfürdő illóolajokkal, bőrfiatalító rózsával & borssal

 

KÍMÉLETESEN TISZTÍT – MEGFIATALÍT – HIDRATÁL

 

84% természetes összetevő, Bolgár rózsa & Feketebors kivonattal.
Illóolajokban gazdag, frissítő tusfürdő, melyet az aromaterápia elvei inspiráltak. Hatékonyan tisztít, fiatalítja, lágyítja és hidratálja a bőrt, miközben az illóolajokkal megfiatalítja a testet és a lelket.

  • Orvosi szappanfűben gazdag, lágyan tisztító összetételének köszönhetően rendkívül kíméletesen tisztít, megőrzi a bőr természetes hidratáltságát és véd az irritációktól.
  • Propolisz kivonat tartalma védi a bőrt és segít fenntartani az egészséges bőrflórát.
  • Az organikus aloe, B5 provitamin, organikus levendula kivonat és arginin kombinációja hidratáló, puhító és nyugtató hatással van a bőrre.
  • A boróka, rózsa és feketebors illóolajok megfiatalítják a bőrt, a testet és a lelket.
  • Organikus hegyi tea infuzum tartalma erős antioxidáns és anti-aging tulajdonságokkal bír.

Vigye fel a megnedvesített bőrre, habosítsa majd alaposan öblítse le. Kerülje a szemkörnyékét. Kizárólag külső használatra.
BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT!

 

Cikkszám: A02 Kategória: Címke:

Leírás

APIVITA Innováció

APIVITA ROSE PEPPER – Bőrfeszesítő tusfürdő illóolajokkal, bőrfiatalító rózsával & borssal

Természetes infuzum (növényi forrázat) alap

A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban, átlagosan 70%-ban tartalmaznak vizet. Az APIVITA a termékeiben antioxidánsokban, flavonoidokban és számos aktív összetevőben gazdag növényi infuzumokkal (gyógynövény forrázat) helyettesíti a vizet, hogy ezzel az alap összetevővel is fokozza a termékek hatásosságát. Az egyes termékekhez kiválasztott infuzumok hatékonyságát tudományos módszerekkel bizonyítják. Az infuzumok antioxidáns hatását a FRAP módszerrel, míg a szabadgyök semlegesítő képességét a DPPH módszerrel mérik. Az elmúlt években az APIVITA hangsúlyt fektetett számos, olyan kiváló és igazolt antioxidáns tulajdonságú görög gyógynövény infuzumának tanulmányozására és felhasználására, mint például a Görög hegyi tea. Ez a termék az Olümposz hegységben, ökológiai gazdálkodásban gyűjtött, három különböző fajta Görög hegyi teából (Sideritis Scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raeseri) készített, szabadalmaztatott infuzumot tartalmaz, mely fokozza a termék antioxidáns és hidratáló tulajdonságait, hozzájárul a bőr megújulásához, anti-aging hatású és véd a napsugárzás okozta sejtkárosodásoktól.

További információk

Tömeg 0,346 kg