Natúr ízesítésű barnarizs fehérje (500g)

3.990 Ft

AKIK NEM KEDVELIK AZ ÉDES ÍZEKET AZOKNAK ITT A NÖVÉNYI EREDETŰ, NATÚR ÍZŰ FEHÉRJEPOR. LEVESKÉNT FOGYASZTHATÓ FŐT BROKKOLIVAL, GOMBÁVAL, SPÁRGÁVAL, ESETLEG CUKKINIVEL ÍZESÍTVE.

 

Aminosav-összetételét tekintve teljes értékűnek minősül. A Blnce Barnarizs fehérjeprotein tartalma 85%, emellett a nyersanyag természetes rostjait és kevés szénhidrátot (keményítő) is tartalmaz. A készítmény válogatott, nedvesített és csíráztatott barnarizs szemekből, kíméletes, enzimatikus eljárással készül, vegyszerek, kémiai anyagok alkalmazása nélkül.

A barnarizs fehérje a legértékesebb hipoallergén növényi proteinforrás. Értékének titka abban rejlik, hogy nem a hántolt, értékes anyagaitól részben megfosztott fehérrizs a kiindulási nyersanyag, hanem a teljes barnarizs. Ismert a szakmában, hogy a hántoláskor minőségi változások történnek az aminosav profil terén, így a fehér rizsből nyert rizsfehérje nem teljes értékű, ugyanakkor a barnarizs szemekből nyert proteinek komplettek.

 

Leírás

E-mentes növényi fehérjénk segíti a csontszövet építését és megtartását. Sportolóknak izomépítéshez, emellett tejfehérje-, tojás- és szójaérzékenyeknek is ajánlott, de hosszú évek óta segítője a várandósoknak, szoptatós anyukáknak, kisgyermekes családoknak és idősebbeknek.

Sportolóknak és megemelkedett fizikai aktivitást végzőknek (férfiak és nők) ajánljuk, de nem csak sportolók számára javasolt hiszen minőségi fehérjékre mindenkinek szüksége van, csak a mennyiséget kell szabályozni. A Blnce Barnarizs fehérje egy éves kortól idős korig alkalmazható, azonban korosztályoktól függően más-más a szerepe az étrendben.

Kisgyermekek számára értékes fehérjeforrás, különös tekintettel a tej-, tojás és szójaallergiás célcsoportok számára. Ifjak esetében a serdülőkorban felgyorsuló csont- és izomfejlődés hatékony segítője. Fiatal felnőttkorban az izomtömeg további fejlesztését, későbbi életszakaszban a minőségi testtömeg megtartását szolgálja. Idősebb korban jól ismert a megnövekedett fehérjeszükséglet (a csökkenő energiaigény mellett), melynek egy részét a Blnce barnarizs fehérje képes fedezni. Várandós és szoptatós anyáknakis ajánlható, illetve betegség, műtétek utáni állapotokban is alkalmazható. Kiválóan beépíthető vegetáriánus és vegán diétákba is.

További információk

Tömeg 0.5 kg